Combinatie behandelingen

Elke behandeling begint met het opstellen van een stappenplan naar aanleiding van de behoeften en wensen van de klant. Schoonheidsproducten van Weleda worden gebruikt. Bij een Skin Care DeLuxe behandeling volgt nu een warm voetenbad. Naar aanleiding van de Hand-Hart-Geur ademhaling worden vervolgens de te gebruiken producten gekozen. Na inwrijving van de voeten volgt de uitgebreide gezichtsbehandeling in de behandelstoel. Warme kompressen worden dan gelegd op gezicht, hals en decolleté waarna een reiniging volgt. De reiniging wordt afgesloten met een koel kompres. Eventuele onzuiverheden worden verwijderd.

Hierna worden de hoofdhuid, de oren, het gelaat, het decolleté, de nek en de schouders gemasseerd. Vervolgens wordt een gezichtsmasker gelijkmatig aangebracht in combinatie met oogkompressen. Tijdens inwerking van het masker wordt een arm-handmassage gegeven.

Het masker wordt vervolgens verwijderd en een koel kompres wordt aangebracht. Met een tonic wordt de huid opgefrist. Een passende oogcontourcrème wordt aangebracht evenals een lippenbalsem en dagcrème.

Afgesloten wordt met een wakkermakende korte hoofdhuidmassage en een extract/elixer.

Naast de hierboven beschreven combinatie behandelingen kan nog gekozen worden voor de Skin Retreat behandeling.